Здравейте колеги надявам се да помагате за моя проблем.Прецака се долната помпичка на съединтела-въпросът ми е дали може да се свали само тя без да се маха съединителя или ядец.Колата е 156 1.8 t.s. 144 к.с. 98 година.А за колегите които ще кажат от къде знам че е долната горната е проверена и работи със сигурност.Предварително благодаря за мненията ви.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съединител долна помпа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stas Покажи съобщениеЗдравейте колеги надявам се да помагате за моя проблем.Прецака се долната помпичка на съединтела-въпросът ми е дали може да се свали само тя без да се маха съединителя или ядец.Колата е 156 1.8 t.s. 144 к.с. 98 година.А за колегите които ще кажат от къде знам че е долната горната е проверена и работи със сигурност.Предварително благодаря за мненията ви.
Така че подготвяй се за смяна на всичко!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
-
Ако е външна се сменя лесно, зегера махаш, слагаш другата, обезвъздушаваш, ако е лгер-помпа се цепи кутията.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщениеНа 1.8 помпата е външна,махаш акумолатора и стоиката му и ще я видишAlfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
2 модела има, с външна помпа и с лагерпомпа, зависи какво са турили в жабария, на 2.0тс са същите.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение2 модела има, с външна помпа и с лагерпомпа, зависи какво са турили в жабария, на 2.0тс са същите.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment